Info VVE

AF-financieringsplan voor schilder- en onderhoudswerk

1. AF-Financieringsplan voor VvE’s Schilders- en onderhoudswerk dat VvE-leden niet extra treft in opgebouwde reservesSchilder- en onderhoudswerk dat VvE-leden niet extra treft in opgebouwde reserves. Vroeg of laat krijgt elke Vereniging van Eigenaren (VvE’s) te maken met grote uitgaven voor een verbouwing of groot onderhoud. Gevelrenovatie, schilderwerk, vervangen van kozijnen enzovoorts. Allemaal noodzakelijke uitgaven, die niet uitgesteld kunnen worden. Vaak blijkt echter dat de opgebouwde reserves niet toereikend zijn om deze werkzaamheden uit te kunnen laten voeren. VvE-lease kan dan uitkomst bieden. Tegen een voordelig rentetarief kan een VvE een financiering afsluiten. De rente is zelfs voor de individuele leden fiscaal aftrekbaar in box 1. De VvE krijgt hiervoor jaarlijks een duidelijke opgave van de betaalde rente. Een ander voordeel is dat de individuele leden geen extra kosten hoeven te maken voor bijvoorbeeld hypotheekakte, notaris etc.Allemaal belangrijke zaken om goed in kaart te brengen wat er nodig is. Een financiering voor schilder- en onderhoudswerk heeft een looptijd van 5 jaar. VvE-lease is een samenwerking met Arenda, 100% ING-dochter en landelijk dé specialist in financiering van VvE’s.

Wat is er van een VVE nodig voor het AF-financieringsplan?

> Download hier de gehele folder (.pdf-421kB)

Meer weten?
Kijk op www.vvelease.nl of neem contact op met VvE-lease bv tel 026-4955856, fax 026-3390408 of email:info@vvelease.nl.

Een aanvraag doen?
> Download hier het aanvraagformulier (.pdf-38kB), vul deze in, voeg de in de folder gevraagde documenten bij en stuur het op naar VvE-lease, postbus 75, 6860 AB, Oosterbeek.

2. AF-Financiering voor particulieren
Aantrekkelijk bij meerjarig onderhoud
Het schilder- en onderhoudswerk van uw woning laten doen brengt normaal gesproken nogal wat kosten met zich mee. Natuurlijk kunt u hiervoor uw spaargeld gebruiken. Maar daardoor loopt u de voordelen mis die het AF-financieringsplan biedt. Bovendien kunt u vast vele betere dingen verzinnen om uw spaargeld aan te besteden.

U begint met het in kaart laten brengen van het totale onderhoud. Het AF-erkende schilder- en onderhoudsbedrijf geeft u advies over een onderhoudsschema op maat: afgestemd op uw woning en uw wensen. Dat wordt vastgelegd in een onderhoudsplan over één tot wel tien jaar met een begroting. Op basis hiervan berekent DCP Financieringen* het benodigde bedrag per maand. Met dit bedrag bent u in één keer klaar, want alles is inbegrepen: voorrijkosten, kwaliteitsmaterialen, manuren, enzovoort.

U kan in veel gevallen zelfs wachten op de uitslag van uw aanvraag. En de administratieve afhandeling (contract en benodigde documenten) vindt direct plaats met u. U kunt zelf aangeven of u de uitbetaling van de termijnen aan de opdrachtnemer (schilder- en onderhoudsbedrijf) of aan uzelf
gedaan wilt hebben.

*DCP Financieringen is een tussenpersoon op het gebied van financieringen. DCP werkt samen met grote financieringsmaatschappijen zoals Arenda, Defam, Interbank en Direcktbank.

Voordelen
> Download hier de gehele folder (.pdf-421kB)

Meer weten?
Bel DCP Financieringen tel 0182-308980, fax 0182-308975

Een aanvraag doen?
> Download hier het aanvraagformulier (.pdf-38kB), vul deze in, voeg de gevraagde gegevens bij en stuur het op naar DCP Financieringen, Postbus 146, 2810 AC Reeuwijk.